Wie zijn wij

Mijn naam is Marco Heemskerk. Ik ben 45 jaar en geef al meer dan 25 jaar tennisles op verschillende mooie tennisverenigingen in de regio’s Noord- en Zuid-Holland.

Ongeveer vier jaar geleden heb ik zelf voor het eerst padel gespeeld en ik was meteen zo enthousiast over deze voor mij nieuwe tak van sport, dat ik meteen mijn diploma’s ben gaan halen om als gecertificeerd padelleraar aan de slag te kunnen gaan. De afgelopen jaren heb ik zowel tennis- als padelles gegeven.

Wat ik zo leuk vind aan padel is dat je al gauw echte wedstrijden kunt spelen. Dit komt doordat de basisslagen makkelijker zijn dan die van tennis. Daardoor is padel in het algemeen voor iedereen laagdrempeliger en sneller toegankelijk dan tennis.

Nu ga ik, samen met Rob Versteeg, vanuit onze Padel Academy Sterk, me helemaal toeleggen op het geven van padellessen en het verzorgen van clinics voor bedrijven.

Dus hopelijk tot snel op de padelbaan. Ik kijk ernaar uit.

Mijn naam is Rob Versteeg, 49 jaar en al 15 jaar het vaste gezicht bij Tennispark de Munnik in Leiderdorp. Hier verzorgen wij als tennisschool de tennislessen voor de Ltc de Munnik. De tennisschool bestaat al sinds 2008. 

We zijn erg blij met de komst van de padelbanen bij de Munnik. Padel is een zeer snelgroeiende sport in Nederland, wat veel plezier biedt aan jong en oud en heel toegankelijk is.

Samen met Marco Heemskerk hebben we Padel Academy Sterk opgericht. Voornaamste doel van de Padel Academy is kwalitatieve lessen en clinics aan te bieden.

Marco gaat zich vooral bezighouden met de padel lessen. Samen zullen we zorgdragen voor een reeks aan activiteiten zoals bijvoorbeeld padel lessen, clinics voor zowel leden als voor bedrijven, toernooien en andere leuke activiteiten.

Schrijf je nu in of vraag de informatie op die je wil vragen via contact op onze site.

Mijn naam is Raoul Tutuarima en ik ben 29 jaar oud. Ik tennis vanaf mijn 10e, ik geef inmiddels 7 jaar fulltime tennisles. Padel tennis speel ik 6 jaar en ik heb 5 jaar geleden mijn padel licentie behaald.

Na ongeveer 15 jaar vind ik het erg leuk om te vertellen dat ik hier het team ga versterken. Ik heb het altijd als een gezellige club ervaren en ging met veel plezier trainen. 

Op de middelbare school (sport klas) heb ik een snuffel stage gelopen, als tennisleraar bij Rob Versteeg. Deze stage volgde ik bij hem, omdat ik bij de Munnik selectie training volgde en competitie speelde. 

Op het ROC Mondriaan in Delft, heb ik de opleiding sport & bewegen gevolgd. Mijn hoofdvak was tennis. In 2015 heb ik mijn A Licentie behaald. Tijdens de opleiding als tennisleraar, liep ik stage bij Burgersdijk Tennis in Den Haag. In mijn laatste jaar was dat bij Tean in Alphen aan de Rijn. 

Op dit moment werk ik voor Tennis & Padel Nederland. In Bodegraven en in Alphen aan de Rijn, zowel bij Nieuwesloot als bij Tean. 

Zoals eerder benoemd heb, heb ik mijn padel licentie behaald in 2016 en heb ik zowel bedrijfsclinics gegeven als ook padellessen waarvan 1 seizoen bij Dekker Warmond.

Waarom ik trainer ben geworden: een wijsman zei ooit tegen mij “maak van je hobby je werk en het voelt alsof je nooit meer hoeft te werken”!

Het doel van mijn lessen, is dat er in harmonie wordt getraind. Dit betekent voor mij een gezellige sfeer, tempo, een grapje op zijn tijd, maar vooral verbetering van jouw skills en de juiste tactische keuzes!

Sportieve groet,

Raoul Tutuarima